Wie Wij Zijn


Ons Verhaal

Wazda-IT Solutions helpt en faciliteert bij ICT-vraagstukken omtrent het werken in de Cloud, gebruik van Online Telefonie en het beheren en onderhouden van je lokale ICT omgeving.

Visie

Wij geloven dat het slagen van een opdracht alleen lukt door het vormen van een zakelijke vriendschap. Daarmee bedoelen wij dat een goede verhouding tussen Wazda-IT Solutions en de relatie essentieel is. Dat kan alleen als de mensen die eraan werken – ons team in samenwerking met de relatie – een fundament vormen: dat je elkaar écht kent, weet wat er speelt en écht weet waar de behoefte ligt.

Missie

Met onze Zakelijke Vriendschap werken wij toe naar Samen Slimmer Werken. Automatisering zien wij niet als enkel een facilitair systeem, maar als een strategisch middel. Dit moet worden ingezet zodat je organisatie stabieler, efficiënter en daadkrachtiger wordt.Ontmoet Ons Team


Jordi Dijk

Jordi Dijk

Technical Consultant

Mick de Groot

Mick de Groot

Technical Consultant

John op 't Hof

John op 't Hof

Mede-Eigenaar

Jan-Bart Hutten

Jan-Bart Hutten

Technical Consultant

Mitchel Ponsioen

Mitchel Ponsioen

Mede-Eigenaar

Mario Steenbakkers

Mario Steenbakkers

Manager Finance & Control


Een paar feiten OVER ONS


2008
Actief sinds

400
Zakelijke Vrienden

24x7
Stand-by dienst

73958
Wijzingen verwerkt in de jaren


Behaalde Certifceringen

In een tijd waar alles “Online” en in de “Cloud” gaat, hechten wij veel waarde aan de beveiliging van je gegevens. Daarom zijn wij gecertificeerd voor Informatie Beveiliging!

ISO 27001

Wazda IT Dekra IB ISO/IEC/27001

NEN 7510

Wazda IT Dekra IB NEN 7510