Software  OntwikkelingSoftware Ontwikkeling

Binnen elke organisatie liggen kansen om efficiënter en minder foutgevoelig te werken. Echt waar, ook in de organisatie waar jij actief bent..

Het automatiseren van deze processen is een grote kans. Hoe je dit kunt automatiseren is per organisatie anders. Het ligt aan de huidige software, maar ook aan de strategie van de organisatie.

Het kan bijvoorbeeld door Middel-Ware, Conversiescripts of Portalen.

Laat je daarom goed adviseren. We willen je hier graag mee helpen, neem gerust contact met ons op voor gratis advies!


Middel-Ware

Middel-Ware mag je zien als een softwarepakket wat tussen  twee andere softwarepakketten staat en deze in een zekere zin met elkaar verbind.

Denk bijvoorbeeld aan Software tussen je planningssoftware en je telefooncentrale. Waarbij de Middel-Ware automatisch de doorschakeling naar de ingeplande standby medewerker in de telefooncentrale realiseert.

Middel-Ware zetten wij vaak in om tijdrovende handelingen te automatiseren en hiermee gelijk de foutgevoeligheid terug te dringen.


Connecties
Software ontwikkeling Wazda-IT

Conversies

Van uit elk Software pakket kan er op enige vorm wel een export worden gedraaid. Deze export is vaak niet direct naar wens voor rapportage of voor een import in een ander software pakket.

Denk hier bijvoorbeeld aan een Export van een urenregistratiesysteem welke direct moet worden kunnen ingelezen in de salarissoftware.

Daar komen conversiescripts om de hoek kijken. Dus niet meer uren maken om tabellen verplaatsen, maar één druk op de knop en je kunt importeren of rapporteren.


Portaal

Een portaal is een prachtig gereedschap wat goed kan bijdragen aan je organisatie. Wat voor soort portaal en hoe jullie dit gereedschap gaan gebruiken is maatwerk.

Vaak ligt de uitdaging er al en zetten wij een maatwerk portaal in om de uitdaging de baas te worden.

Denk bijvoorbeeld aan portaal waar je collega’s van de back-office in werken en documenten klaarzetten voor je klanten of cliënten. Deze worden automatisch geïnformeerd en kunnen via een beveiligde verbinding de documenten downloaden.

Onderzoek goed wat de uitdaging is en voorkom dat je te veel verschillende portalen binnen je organisatie krijgt, je werk is al uitdagend genoeg. We denken graag met je mee, neem gerust contact met ons op voor gratis advies.


Wazda Portaal voorbeeld