Gezocht: Medior Webontwikkelaar m/v

Het bedrijf

Vol dynamiek en in staat iets moois en goeds neer te zetten. Hier heeft iedereen enthousiasme  voor het vak en de wil om te groeien, elkaar te helpen en goed voor collega’s en relaties te zorgen. Wij zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, hebben oog voor vernieuwingen en zoeken altijd naar slimmere oplossingen. Dat doen we voor zichzelf en uiteraard voor onze relaties. Momenteel bestaat het team uit vijf gedreven collega’s en is gevestigd in Goor. Dit maakt dat het team snel kan schakelen en dat er ruimte is voor eigen inbreng bij innoverende oplossingen.
Wij werken voornamelijk voor klanten door heel Nederland in de zorg- en telecomsector. Onze werkwijze is de opdrachtgevers goed leren kennen en vooral doorvragen naar wat écht de wensen en behoeftes zijn, meedenken en dit omzetten naar perfect werkende en slimme oplossingen.

De functie

Door groei zijn wij op zoek naar een Webontwikkelaar op Medior niveau met ervaring in PHP scripting/development. Daarnaast ook kennis heeft van HTML/CSS, MySQL en XML/Json.
Wij zoeken een teamplayer, een gedreven, leergierige, creatieve professional met een sterk oplossingsgerichte instelling.
Er zijn momenteel meerdere opdrachten. Denk hierbij zowel aan uitdagende projecten voor langere duur en ontwikkeling van eigen webapplicaties. Het gaat veelal om het ontwikkelen (vanaf scratch) van complexe en creatieve webapplicaties waar er een aanzienlijk beroep zal worden gedaan op jouw kennis, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Het voorstel

Naast een zeer prettige werksfeer en uitdagende werkzaamheden zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor doorontwikkeling.

Ben jij de Webontwikkelaar die wij zoeken? 

Neem contact met ons op!

Wazda-IT
Wouter Hutten
W.Hutten@wazda.nl
Telefoon: 088-1167000